Pomoćnik ministra Anđelko Petrinić na potpisivanju Ugovora sa izvođačem radova na Projektu izgradnje komunalnog pristaništa „Marina“

Svečano potpisivanje Ugovora sa izvođačem radova na Projektu održat će se 18. lipnja s početkom u 11.30 sati u vukovarskom hotelu Lav (Ul. J.J. Strossmayera 18), u nazočnosti pomoćnika ministra mora, prometa i infrastrukture, Anđelka Petrinića.

Ugovor u ime investitora Projekta potpisat će ravnatelj Lučke uprave, Alen Jakumetović, a u ime odabranog izvođača radova, direktor tvrtke Marinetek NCP d.o.o., Boris Miškić.

Vrijednost ugovora kojim će započeti realizacija Projekta izgradnje komunalnog pristaništa „Marina“, iznosi 8.995.306,19 HRK, a izgradnjom komunalnog pristaništa osigurat će se ukupno 140 vezova za privez čamaca i drugih plovila za sport i razonodu građana grada Vukovara. Područje zahvata odnosno lokacija postavljanja pontona za privez plovila pozicionirano je uz desnu obalu Dunava, a samo pristanište sastojat će se od vodnog prostora za vez plovila, pontona, sidrenog sustava i pristupnog mosta s postojeće obaloutvrde.
Izgradnjom pristaništa.