Ministar Oleg Butković u radnom posjetu Šibensko-kninskoj županiji

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković sa suradnicima će u utorak, 13. veljače boraviti u radnom posjetu Šibensko-kninskoj županiji, gdje će se sastati sa županom Šibensko-kninske županije Goranom Paukom i gradonačelnikom Grada Šibenika Željkom Burićem te obići prometne projekte na šibenskom području.

Ministar Butković će radni posjet započeti u 10.30 sati, obilaskom luke Vrnaža, nastaviti obilaskom terminala Lučke uprave Šibenik i dijela obale u šibenskom Docu.

Nakon obilaska prometnih projekata, u 12 sati započet će radni sastanak u uredu Župana (Trg Pavla Šubića I., br. 2), između Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, Šibensko-kninske županije i Grada Šibenika, na kojem će se razgovarati o raznim temama i projektima iz nadležnosti Ministarstva.

U pratnji ministra Butkovića bit će državna tajnica za more Maja Markovčić Kostelac, pomoćnici ministra Josip Bilaver i Jure Šarić te predstavnici Hrvatskih cesta i HŽ Putničkog prijevoza.
 
Predstavnici medija pozivaju se na praćenje obilaska projekata od 10.30 do 12.00 sati, a potom i na izjave za medije, koje će ministar, župan i gradonačelnik dati nakon sastanka, u 14.00 sati.