Suradnja na tragu projekta 'Hrvatski proizvod za hrvatski turizam'

Photo Croatia429Komiza.jpg

Hrvatska udruga hotelijera i  restoratera (HUH) i prehrambena industrija Vindija potpisali su danas u Varaždinu Sporazum o dugoročnoj poslovnoj suradnji, s ciljem međusobnog pružanja trgovačkih, marketinških, promotivnih i s njima povezanih usluga, izvijestili su iz HUH-a.

Tim Sporazumom HUH, kako navode, želi unaprijediti poslovanje i ojačati tržišni položaj svojih oko 200 članica, većinom velikih hotela, a Vindija poboljšati plasman svojih proizvoda za hotelijere i restoratere te učvrstiti svoj položaj na tržištu.

To će između ostaloga, kako se doznaje od direktora Ureda HUH-a Mladena Šebelića, značiti i nešto povoljnije nabavne cijene za hotelijere-članice HUH-a.

Sporazum HUH-a i Vindije na tragu je projekta 'Hrvatski proizvod za hrvatski turizam', kojeg od ove godine u Hrvatskoj provodi resorno ministarstvo u suradnji s Institutom za turizam, Hrvatskom gospodarskom komorom (HGK), HUH-om i drugima.

Ujedno je to četvrti sporazum takve vrste koji je HUH sklopio za svoje članice u zadnjih mjesec dana. Prethodno su još sklopili sporazume s Agrokorom, Kordunom i Podravkom, a kako dodaje Šebelić, pregovaraju s još nekim tvrtkama, o čemu će javnost pravodobno izvijestiti. (Hina)